”FEMMANS” NYHETSBREV – 2014/2

Årsstämman äger rum den 27 maj, klockan 18:30. Kallelse – med angivande av lokal - kommer att skickas ut omkring den 9 maj. Som tidigare har angetts ska motioner till Årsstämman vara lämnade till styrelsen (NH 1, portkod 7012) senast den 30 april.

I ett särskilt meddelande har noterats att vårens städdag går av stapeln den 10 maj, med början klockan 10. Inför den har en mindre container beställts. Till höststädningen kommer vi att ha tillgång till en stor sådan. Styrelsen hoppas att så många som möjligt vill – och kan - avsätta tid för städningen. Det är mycket som behöver göras, men om vi är många som hjälps åt får vi mycket gjort. Trädgårdsentreprenören Två Smålänningar gör ett utmärkt arbete för oss, men att till den överlåta allt trädgårdsarbete är onödigt kostsamt för föreningen. Styrelsen skulle således sätta stort värde på om städdagen får en god uppslutning av medlemmarna.  Målsättningen är att vi under ett par – tre timmar ska försöka hinna så mycket som möjligt innan vi har en trevlig stund tillsammans.

Lekparken, som ägs av både GP 5 och GP 4, har fräschats upp. Byte av sand i sandlådan har skett. De soffor som kunde räddas från röta har betsats, liksom trappan upp till rutschbanan. Boende på Lotsvägen har självfallet rätt att använda vår lekpark samt omgivande gräspartier. De har emellertid informerats om att GP 5 helst ser att man använder gångvägarna och inte gräsmattorna för promenader, som självfallet sliter på gräset.

 

Styrelsen i april 2014