”FEMMANS” NYHETSBREV – 10/2023

Påminner om att vi snart har en extra föreningsstämma för att fastslå de nya stadgarna. Det är därför viktigt att du/ni deltar eller lämnar en fullmakt till en granne.

Handhavande av Hjärtstartare

Föreningen har en hjärtstartare som förvaras i tvättstugan, NHP5, dit era huvudnycklar går. Vi erbjuder alla våra medlemmar information och praktiskt handhavande om hur man använder hjärtstartaren torsdag den 2 november i vår föreningslokal/gästlägenhet. Vår instruktör är en före detta boende i föreningen, Peter Fladby. Vi kommer att genomföra två pass, det första börjar kl. 16.00 och det andra kl. 18.00. Platserna är maximerade till 10 personer per pass. Ni anmäler er via mail till info@gashagapirar5.se och det är principen ”först till kvarn” som gäller. Välkomna!

Extra föreningsstämma den 18 oktober

Styrelsen kommer att kalla till en extra föreningsstämma onsdag den 18 oktober kl. 18.30 i föreningslokalen/gästlägenheten, där den enda punkten är att fastslå de nya stadgarna som den ordinarie stämman godkände den 16 maj. Detta då det krävs två stämmobeslut för att godkänna och ändra stadgarna. Ändringen i stadgarna är ett krav då vi måste uppfylla de nya lagar som ska vara implementerade under 2023. Om du/ni inte har möjlighet att delta är det mycket viktigt att du/ni lämnar en fullmakt till er granne.

Ny mailadress eller nytt mobilnummer

Har du/ni fått en ny mailadress eller ett nytt mobilnummer? Kom ihåg att rapportera detta till styrelsen på info@gashagapirar5.se. Då missar du/ni inte att få våra nyhetsbrev via mail eller annan viktig information via SMS.


Gåshaga oktober 2023

Vänliga hälsningar

Styrelsen