”FEMMANS” NYHETSBREV – 01/2024

Vi önskar våra medlemmar en god fortsättning på det nya året. Här kommer föreningens första nyhetsbrev med aktuell information.

Efter Tjugondag Knut

De som vill bli av med julgranar efter helgerna kan som vanligt kasta dessa utanför elbyggnaden på Södra Kungsvägen (mitt emot SATS) – senast måndag den 15 januari. Sopa gärna upp barr och grenar som blivit kvar i hiss och trapphus efter bortforslingen.

Afterwork

Vi startar året med en återkommande social aktivitet som våra fina husvärdar anordnar, en afterwork fredag den 2 februari kl. 17.00-19.00 i föreningslokalen/gästlägenheten. Ni är varmt välkomna att ta chansen och mingla med era grannar och det är alltid lika uppskattat att få träffas under trevliga former, särskilt för er som är nyinflyttade.

Föreningens årsstämma och motioner

Ett annat viktigt datum att notera i din/er kalender är torsdag den 16 maj då föreningen kommer att hålla den ordinarie årsstämman. Om du/ni vill skicka in någon motion inför detta tillfälle, behöver dessa vara inlämnade senast fredag den 1 mars. Motionen eller motionerna ska mailas till info@gashagapirar5.se.

Medlemsrabatt från Rödjare

Om ni beställer eltjänster via Rödjare Elektriska AB (se samtliga kontaktuppgifter till föreningens entreprenörer i den högra spalten på vår hemsida https://gashagapirar5.bostadsratterna.se/). Kom ihåg att ange att ni bor i BRF Gåshaga Pirar 5 då vi i nuläget har möjlighet att få ca 20 procent medlemsrabatt på deras priser.

Ny mailadress eller nytt mobilnummer

Har du/ni fått en ny mailadress eller ett nytt mobilnummer? Kom ihåg att meddela detta till styrelsen på info@gashagapirar5.se. Då missar du/ni inte att få notis via mail med länk till våra nyhetsbrev eller annan viktig information via SMS.

Skydd till hissarna

Som vi tidigare informerat om har föreningen nu införskaffat ett särskilt skydd till våra hissar som ska användas vid in- och utflyttning samt vid större renoveringar. Maila till info@gashagapirar5.se när ni kommer att behöva använda hisskyddet. Då kommer någon i styrelsen vara behjälplig med att öppna förrådet till er flyttfirma/byggföretag som ska se till att sätta upp och ta ned skyddet.

Garaget

Tyvärr har vi en våg av inbrott i garage på Lidingö. Det är därför viktigt att alla hjälps åt att se till så att garagedörrarna stängs ordentligt. Om det är grus i dörrskåran så sopa bort det med den lilla sopborsten som hänger vid dörren. Var observant på personer i garaget som inte borde vara där. Meddela omedelbart detta via mail till info@gashagapirar5.se.

 

Vi vill även passa på att hälsa alla nya medlemmar varmt välkomna till vår förening!

 

Gåshaga januari 2024

Vänliga hälsningar

Styrelsen