EXTRA ”FEMMANS” NYHETSBREV – 02/2023 Anticimex besiktning

En besiktning kommer att ske i samtliga bostadsrätter torsdag den 16 februari. Anticimex kommer att starta genomgången klockan 08.00 och börja i NHP 1.

Föreningen har ett avtal med Anticimex om vattenskador. Avtalet ger dig/er som bostadsrättsinnehavare många värdefulla fördelar såsom:

  • Självriskersättning vid vattenskada
  • Kostnadsfri extra besiktning vid misstanke om fuktskada
  • Försäkring mot äkta hussvamp
  • Regelbunden besiktning med protokoll och åtgärdsförslag.

För att försäkringen ska gälla din/er bostadsrätt ska regelbunden besiktning genomföras.

En besiktning kommer att ske i samtliga bostadsrätter torsdag den 16 februari. Anticimex kommer att starta genomgången klockan 08.00 och börja i NHP 1.

Det är därför viktigt att du/ni är hemma vid detta datum så att besiktningsmännen kan besiktiga din/er bostadsrätt och säkerställa att försäkringen gäller enligt avtal för din/er bostadsrättslägenhet. OM DU/NI INTE HAR MÖJLIGHET ATT VARA HEMMA SÅ GE GÄRNA NYCKELN TILL NÅGON AV DINA GRANNAR, SOM DÅ FÅR HJÄLPA TILL ATT LÅSA UPP DIN/ER LÄGENHET NÄR ANTICIMEX KOMMER FÖR ATT GENOMFÖRA BESIKTNING.

Se bifogad bilaga med information vad du/ni behöver förbereda innan besiktningen. OBS! VIKTIGT ATT DU/NI INTE DUSCHAR PÅ MORGONEN DEN 16/2.

Vänliga hälsningar

Styrelsen

PS. För att skydda er och vår förening bör ni teckna en hemförsäkring med extra tillägg för Bostadsrättsförening. Se mer info på vår hemsida:

https://gashagapirar5.bostadsratterna.se/medlemmar/att-tanka-pa